Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 400 g de haricots blancs secs (mogettes de Vendée par ex.) et un grand volume d'eau
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 400 g d'eau
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 branche de thym frais
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 596 kJ / 142 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Cake vide-frigo
55 Min
Petits pois à la française
45 Min
Soupe au chou
45 Min
Riz au lait, abricots à l'estragon
50min
Omelette végétale sans œuf
35min
Flan d'épinard
45 Min
Soupe de fanes de radis et ses ravioles croquantes au chèvre
45 Min
Haricots blancs à l'ail
50min
Soupe à la réglisse
15 Min
Omelette roulée à la purée de lentilles corail
4h
Velouté aux cosses de petits pois
35min
Poule au pot béarnaise
2 godz. 15 min