
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 400 g de haricots blancs secs (mogettes de Vendée par ex.) et un grand volume d'eau
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 400 g d'eau
- 1 feuille de laurier fraîche
- 1 branche de thym frais
- 20 g de beurre demi-sel
- 50 g de lait
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 142 kcal / 596 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 13 g
Alternativní recepty
Purée de pois mange-tout
35min
Purée butternut-noisettes
50min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Sauce soubise
30min
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Tarte aux oignons
1hod. 15min
Flan d'épinard
45min
Champignons farcis
45min
Fondue de poireau orange et cumin
30min
Purée de chou à la châtaigne
25min
Purée potiron-orange
30min
Béchamel allégée
15min