Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 20 g de miel
- 1 branche de thym frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 500 g de navets, coupés en deux
- 2 filets de canard, parés et coupés en deux
- 2 oranges (dont 1 pressée et 1 coupée en rondelles, puis pressée)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1084 kJ / 257 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10 min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Pintade au chou
1h 10 min
Caille aux raisins
45 min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1h 45 min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25 min
Lapin à la moutarde
1h
Filet de veau aux mirabelles
50 min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2u. 45min
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 min
Joues de porc à la bière
1h 10 min