Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'huile neutre
- 800 g de viande de bœuf à bourguignon, détaillé en cubes
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 250 g d'oignons
- 20 g de farine de blé
- 650 g de bière brune
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de cassonade
- 3 tranches de pain d'épices, émiettées
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 morceau de carotte, piqué avec 1 clou de girofle
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2603 kJ / 619 kcal
- Protein
- 62.3 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flamiche aux chicons et maroilles
2 Std.
Riz de Louisiane à la saucisse fumée
1 godz. 10 min
Irish coffee
10min
Gratin d'aubergine et comté - Yaourt glacé à la fraise et basilic
Žádné hodnocení
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2 Std.
Waterzoï de poulet
1h
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1h 30min
Le chiard aux poutines
1 godz. 35 min
Tartelette poulet-asperge
1 godz. 35 min
Palets de dame
1h 30min
Cassoulet
13 Std.
Welsh rarebit
30min