Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'huile neutre
- 800 g de viande de bœuf à bourguignon, détaillé en cubes
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 250 g d'oignons
- 20 g de farine de blé
- 650 g de bière brune
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de cassonade
- 3 tranches de pain d'épices, émiettées
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 morceau de carotte, piqué avec 1 clou de girofle
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2603 kJ / 619 kcal
- Protein
- 62.3 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Osso-buco
1h 20min
Emincé de veau à la normande
35min
Parmentier de boeuf au vin rouge
12 Std.
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Galette des Rois au potiron
Žádné hodnocení
Welsh rarebit
30min
Limonade d'automne/Sangria vierge
35min
Flamiche aux chicons et maroilles
2 godz.
Soupe de tomate au basilic
30min
Cramique
2 godz.