Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 Schalotten (ca. 50 g)
- 20 g Butter
- 530 g Spitzkohl, davon 450 g in Stücken und 80 g in Streifen (ca. 8 mm)
- 50 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 250 g trockener Weißwein
- 700 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 100 g Kochsahne (ca. 15-20 % Fett)
- 2 Prisen Muskat
- 80 g gekochter Schinken, gewürfelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 743 kJ / 178 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min
Wirsing-Käse-Suppe
45 min
Grünkohlcremesuppe
45 min
Rosenkohlcremesuppe
45 min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 min
Kohlrabisuppe
35 min
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45 min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min