Vitello tonato

Vitello tonato

5.0 4 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 porce

Suroviny

  • 600 gramů vody
  • 80 gramů cibule napůl
  • 120 gramů pórku na větší kusy
  • 100 gramů mrkve na větší kusy
  • 1 bobkový list, sušený
  • 1 hřebíček
  • 1 snítka čerstvého tymiánu
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
  • 600 gramů telecího masa na plátky, nejlépe ledvina nebo kýta
  • 80 gramů tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě scezeného
  • 100 gramů olivového oleje plus na vymazání
  • 1 žloutek uvařený natvrdo
  • 1 čajová lžička dijonské hořčice
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • 2 polévkové lžíce kaparů i s nálevem
  • parmazán, strouhaný hoblinky na posypání

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 38.8 g
Kalorie 1208 kJ / 289 kcal
Tuk 9.05 g
Vláknina 2.15 g
Sacharidy 8.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...