Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 gramů vody
- 80 gramů cibule, napůl
- 120 gramů pórku, na větší kusy
- 100 gramů mrkve, na větší kusy
- 1 bobkový list, sušený
- 1 hřebíček
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
- 600 gramů telecího masa, na plátky, nejlépe ledvina nebo kýta
- 80 gramů tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě, scezeného
- 100 gramů olivového oleje, plus na vymazání
- 1 žloutek, uvařený natvrdo
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 2 polévkové lžíce kaparů, i s nálevem
- parmazán, strouhaný, hoblinky na posypání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1208 kJ / 289 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 9.05 g
- Vláknina
- 2.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aïoli
5min
Carpaccio z červené řepy
Pas d’évaluation
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
Pas d’évaluation
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1h 20min
Bigos
1 Std. 30 Min
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3 Std. 20 Min
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Pas d’évaluation
Krabí balíčky
Pas d’évaluation
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Pas d’évaluation
Caponata
30min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5óra 30p