Zařízení & příslušenství
Vitello tonato
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
80 gramů cibule napůl
-
120 gramů pórku na větší kusy
-
100 gramů mrkve na větší kusy
-
1 bobkový list, sušený
-
1 hřebíček
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
-
600 gramů telecího masa na plátky, nejlépe ledvina nebo kýta
-
80 gramů tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě scezeného
-
100 gramů olivového oleje plus na vymazání
-
1 žloutek uvařený natvrdo
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
2 polévkové lžíce kaparů i s nálevem
-
parmazán, strouhaný hoblinky na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
38.8 g
Kalorie
1208 kJ /
289 kcal
Tuk
9.05 g
Vláknina
2.15 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20min.
Kokosovo-chia-banánové nanuky
7hod. 30min.
Hummus
5min.
Zabaione
15min.
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Quinoa tabouleh
12hod. 40min.
Espresso martini
5min.
Cantuccini di Prato
1hod.
Višňové cookies s kokosem
35min.
Aïoli
5min.
Karpatka
4hod. 30min.
Tiramisu
5hod. 20min.