Zařízení & příslušenství
Vitello tonato
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 porce
Suroviny
-
600 gramů vody
-
80 gramů cibule napůl
-
120 gramů pórku na větší kusy
-
100 gramů mrkve na větší kusy
-
1 bobkový list, sušený
-
1 hřebíček
-
1 snítka čerstvého tymiánu
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky černého pepře, čerstvě umletého
-
600 gramů telecího masa na plátky, nejlépe ledvina nebo kýta
-
80 gramů tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě scezeného
-
100 gramů olivového oleje plus na vymazání
-
1 žloutek uvařený natvrdo
-
1 čajová lžička dijonské hořčice
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
2 polévkové lžíce kaparů i s nálevem
-
parmazán, strouhaný hoblinky na posypání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
38.8 g
Kalorie
1208 kJ /
289 kcal
Tuk
9.05 g
Vláknina
2.15 g
Sacharidy
8.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Carpaccio z červené řepy (TM6)
Žádné hodnocení
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min.
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2hod. 35min.
Teplý zeleninový salát, máslová pěna a krusta z bílé veky
35min.
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min.
Zabaione
15min.
Bigos
1hod. 30min.
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Žádné hodnocení
Caponata
30min.
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min.