泰式鱼饼
TM5 TM31 TM6

泰式鱼饼

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 食油 ,涂抹用
  • 2 - 4 片 新鲜疯柑叶 (参考贴士),去梗
  • 100 克 新鲜四季豆 (豆角),去梗
  • 2 小支 青葱 (约40克),切块
    nebo 2 个 小红葱 (约40克),切块
  • 600 克 白鱼片 (如鳕鱼、黑线鳕), 切块(3-4公分)
  • 30 - 50 克 红咖喱酱 ,适量调味
  • 60 克 椰浆
    nebo 30 克 椰浆粉 ,加入30克水溶解
  • 1 个 蛋白
  • ½ - 1 茶匙 盐 ,适量调味
  • 1000 克 水
  • 1 条 新鲜红辣椒 ,切成薄片,装饰用

Nutriční hodnoty
na 3 块(pc)
Kalorie
840 kJ / 202 kcal
Protein
22 g
Sacharidy
4 g
Tuk
11 g
Vláknina
1.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty