Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 克 无盐熟花生
- 2 颗 大颗鸡蛋 (63-73克)
- 850 克 水
- 200 克 老豆腐 ,沥干水分,切片(每片2.5厘米)
- 220 克 干米线
- 60 克 红葱头 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- ¼ 茶匙 干辣椒片
- 15 克 油
- 90 克 胡萝卜 ,斜切
- 220 克 去皮鸡大胸肉 ,切条(每条7.5厘米)
- 1 汤匙 黑糖
- 1 汤匙 鱼露
- 1 汤匙 酱油
- 2 汤匙 罗望子酱
- ¼ 茶匙 辣椒粉
- 新鲜罗勒叶 ,装饰用
- 1 个 青柠 ,切块
- 干辣椒片 ,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2214 kJ / 529.2 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 56.2 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 778.6 mg