泰式鸡肉米粉

泰式鸡肉米粉

4.3 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 人份

Suroviny

  • 无盐熟花生
    60 克
  • 大颗鸡蛋 (63-73克)
    2 颗
  • 850 克
  • 老豆腐 沥干水分,切片(每片2.5厘米)
    200 克
  • 干米线
    220 克
  • 红葱头 切块
    60 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 干辣椒片
    ¼ 茶匙
  • 15 克
  • 胡萝卜 斜切
    90 克
  • 去皮鸡大胸肉 切条(每条7.5厘米)
    220 克
  • 黑糖
    1 汤匙
  • 鱼露
    1 汤匙
  • 酱油
    1 汤匙
  • 罗望子酱
    2 汤匙
  • 辣椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鲜罗勒叶 (volitelně) 装饰用
  • 青柠 切块
    1 个
  • 干辣椒片 装饰用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 778.6 mg
Protein 33 g
Kalorie 2214 kJ / 529.2 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 56.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...