Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 300 g de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 200 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 1 cucharadita de sal
- aceite para engrasar (o en spray)
Cobertura
- 200 g de calabacín
- 50 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo cortado en dados
- 1 pellizco de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de queso de cabra fresco
- 50 g de rúcula
- 16 tomates cherry (rojos y amarillos)
- 8 ramitas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1496 kJ / 357 kcal
- Protein
- 13.53 g
- Sacharidy
- 35.29 g
- Tuk
- 18.08 g
- Vláknina
- 2.68 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Galletas de mantequilla (sin gluten)
1h 30min
Cookies de cacahuete y plátano (sin gluten)
1 godz. 45 min
Pan de soja verde, maíz y garbanzos (sin gluten)
3h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Gofres sin gluten
50min
Pizza sin gluten en sartén
30 min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min
Crêpes sin gluten
45 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Tortitas sin gluten
40 min