Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 300 g de leche
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 2 huevos
- 200 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 50 g de fécula de maíz certificada sin gluten
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 1 cucharadita de sal
- aceite para engrasar (o en spray)
Cobertura
- 200 g de calabacín
- 50 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo cortado en dados
- 1 pellizco de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de queso de cabra fresco
- 50 g de rúcula
- 16 tomates cherry (rojos y amarillos)
- 8 ramitas de cebollino fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1496 kJ / 357 kcal
- Protein
- 13.53 g
- Sacharidy
- 35.29 g
- Tuk
- 18.08 g
- Vláknina
- 2.68 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roscón de Reyes sin gluten
2h 45min
Crêpes sin gluten
45 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Preparación de harinas sin gluten
5min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1 godz. 35 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Pizza con masa de patata (sin gluten)
5h 40min
Gofres sin gluten
50 Min
Pizza tropical sin gluten
1h
Tortitas sin gluten
40min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5min