Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g de agua
- 1 patata pelada en octavos (aprox.150 g)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 - 10 g de jengibre fresco
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharada de garam masala
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada (volitelně)
- 4 cucharadas de cilantro fresco picado
- 4 - 5 láminas de masa filo o pasta brick
- 100 g de mantequilla derretida para pintar la pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 346 kJ / 83 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 3.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanadillas de berenjena y calabacín con queso
1h 40min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1 godz. 45 min
Dip de alubias blancas con chips de chía y quinoa
40 min
Papadams con verduras confitadas y salsa de yogur al curry
1h
Hamburguesas de batata y espinacas
30 min
Calzone vegetariano
1 Std. 50 Min
Dal de tomates y lentejas (Dhaba dhal)
35 min
Gofres veganos con espinacas
30 min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Nuggets veganos con salsa de mostaza y "veganesa"
2h 40min
Bao buns vegetarianos
40 min
Gyozas vegetarianas de shiitake
2h 30min