
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g de agua
- 1 patata pelada en octavos (aprox.150 g)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 - 10 g de jengibre fresco
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharada de garam masala
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada (volitelně)
- 4 cucharadas de cilantro fresco picado
- 4 - 5 láminas de masa filo o pasta brick
- 100 g de mantequilla derretida para pintar la pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 83 kcal / 346 kJ
- Protein
- 2.6 g
- Tuk
- 3.55 g
- Sacharidy
- 10.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Samosas vegetarianas de boloñesa de lentejas y berenjena
1hod. 30min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1hod. 5min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4hod. 30min
Patatas asadas Tex-Mex veganas
9hod. 25min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1hod. 45min
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5min
Falafel con ensalada y salsa tahini
9hod.
Fritos de cebolla (Bhaji) - India
30min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1hod. 40min
Naan indio
1hod. 40min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1hod.