Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g de agua
- 1 patata pelada en octavos (aprox.150 g)
- 120 g de cebolla en trozos
- 5 - 10 g de jengibre fresco
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharada de garam masala
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta de Cayena desmenuzada (volitelně)
- 4 cucharadas de cilantro fresco picado
- 4 - 5 láminas de masa filo o pasta brick
- 100 g de mantequilla derretida para pintar la pasta
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 346 kJ / 83 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 3.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan naan con coliflor especiada, crema de queso feta y tahini de matcha
1h 20 phút
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 Min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10min
Albóndigas de shiitake y seitán, mijo y verduras con aliño de miso y tahini
1h
Falafel
1h
Hamburguesas de soja
35 Min
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50 Min
Ensalada de cuscús y garbanzos al estilo marroquí
45min
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5 Min
Falafel de garbanzos
13h