Kompatibilní verze
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almond crusted salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each)
- 30 g lemon juice
- 40 g olive oil
- 20 g Dijon mustard
- 2 tsp honey
- 2 garlic cloves
- ½ tsp salt
- 20 g blanched almonds
- 50 g bread, broken into pieces
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
Lemon fettuccine with asparagus
- 1200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g fresh fettucine pasta
- 250 g asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g sour cream
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ½ lemon, grated zest, no white pith and 1 tablespoon juice
- ground black pepper, to season
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3339.5 kJ / 795 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 49.5 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 972 mg
Alternativní recepty
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Risoni with salmon and spinach
25 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
35 dk
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 dk