
Zařízení & příslušenství
Bhuna gosht
Příprava 15min
Celkový 1hod. 20min
4 portions
Suroviny
-
brown onions (approx. 180 g), cut into quarters1 - 2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 20 g), cut into thirds, plus extra to serve (see Tips)1 bunch
-
vegetable oil30 g
-
black mustard seeds1 tsp
-
cardamom pods (green), crushed5
-
cinnamon quill1
-
dried bay leaves2
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (4 cm) (see Tips)800 g
-
tomato paste2 tbsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala (see Tips)1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic paste (see Tips)10 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
natural yoghurt to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
678.5 kcal /
2849.8 kJ
Protein
35.1 g
Tuk
57.6 g
Sacharidy
6.3 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
21 g
Sodík
677.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland