Zařízení & příslušenství
Bhuna gosht
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
brown onions (approx. 180 g), cut into quarters1 - 2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 20 g), cut into thirds, plus extra to serve (see Tips)1 bunch
-
vegetable oil30 g
-
black mustard seeds1 tsp
-
cardamom pods (green), crushed5
-
cinnamon quill1
-
dried bay leaves2
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (4 cm) (see Tips)800 g
-
tomato paste2 tbsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala (see Tips)1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic paste (see Tips)10 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
natural yoghurt to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
677.8 mg
Protein
35.1 g
Kalorie
2849.8 kJ /
678.5 kcal
Tuk
57.6 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
21 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Sri Lankan red beef curry
1hod. 40min.
Rogan josh
1hod. 35min.
Chicken tikka masala
1hod. 10min.
Coconut lamb curry
2hod.
Pork vindaloo
2hod. 20min.
Beef madras
1hod. 30min.
Chicken 65 and green chutney
1hod. 5min.
Kuruma iraichchi with coconut roti
1hod. 40min.
Lamb saag
1hod. 30min.
Lamb Rogan Josh
1hod. 45min.
Chicken korma
45min.
Murgh makhani (Butter chicken)
1hod. 15min.