Zařízení & příslušenství
Bhuna gosht
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
brown onions (approx. 180 g), cut into quarters1 - 2
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 20 g), cut into thirds, plus extra to serve (see Tips)1 bunch
-
vegetable oil30 g
-
black mustard seeds1 tsp
-
cardamom pods (green), crushed5
-
cinnamon quill1
-
dried bay leaves2
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (4 cm) (see Tips)800 g
-
tomato paste2 tbsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala (see Tips)1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic paste (see Tips)10 g
-
ginger paste (see Tips)20 g
-
natural yoghurt to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
677.8 mg
Protein
35.1 g
Kalorie
2849.8 kJ /
678.5 kcal
Tuk
57.6 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
21 g
Sacharidy
6.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Lamb korma
4 Std.
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Lamb dhansak
25 Std. 45 Min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Beef madras
1 Std. 30 Min
Coconut lamb curry
2 Std.
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Roti
2 Std.
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Chicken korma
45 Min