Black bean spaghetti bolognese (gut health)

Black bean spaghetti bolognese (gut health)

4.5 52 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    4
  • brown onions (approx. 2 onions), cut into quarters
    200 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • rindless bacon rashers cut into cubes
    3
  • carrot cut into pieces (1 cm)
    1
  • tomato passata
    400 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    4 sprigs
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • beef mince
    500 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • black bean spaghetti (see Tips)
    200 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    250 g
  • canned lentils (approx 220 g after draining), drained and rinsed
    400 g
  • Parmesan cheese to garnish

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1522.5 mg
Protein 56.5 g
Kalorie 2729.1 kJ / 649.8 kcal
Tuk 27.4 g
Vláknina 17.3 g
Nasycený tuk 9.8 g
Sacharidy 35.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...