Black bean spaghetti bolognese (gut health)

Black bean spaghetti bolognese (gut health)

4.6 48 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions

Suroviny

  • garlic cloves
    4
  • brown onions (approx. 2 onions), cut into quarters
    200 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • rindless bacon rashers cut into cubes
    3
  • carrot cut into pieces (1 cm)
    1
  • tomato passata
    400 g
  • balsamic vinegar
    20 g
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    4 sprigs
  • Meat stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • beef mince
    500 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • black bean spaghetti (see Tips)
    200 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    250 g
  • canned lentils (approx 220 g after draining), drained and rinsed
    400 g
  • Parmesan cheese to garnish

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 649.8 kcal / 2729.1 kJ
Protein 56.5 g
Tuk 27.4 g
Sacharidy 35.8 g
Vláknina 17.3 g
Nasycený tuk 9.8 g
Sodík 1522.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...