
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g Parmesan in Stücken
- 1050 g Wasser und mehr zum Kochen der Gnocchis
- 370 g Kartoffeln, mehligkochend in Würfeln (5 mm)
- 225 g Hokkaido-Kürbis in Stücken (2-3 cm)
- 660 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 1 Stück Zitronenschale (1 x 3 cm)
- 1 Ei
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Gnocchis
- 25 g Butter
- 300 g Milch
- 150 g Taleggio in Stücken
- 2 - 3 Stängel Schnittlauch in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 621 kcal / 2601 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 96 g
- Vláknina
- 6.6 g
Alternativní recepty
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1hod. 15min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1hod. 45min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1hod. 30min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2hod.
Gnocchi alla romana
1hod.
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2hod. 30min
Gnocchi mit Salbeibutter
2hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Erdäpfel-Gnocchi
1hod. 50min
Spinat-Käse-Spätzle
20min