Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g Parmesan, in Stücken
- 1050 g Wasser und mehr zum Kochen der Gnocchis
- 370 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (5 mm)
- 225 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (2-3 cm)
- 660 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 1 Stück Zitronenschale (1 x 3 cm)
- 1 Ei
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Gnocchis
- 25 g Butter
- 300 g Milch
- 150 g Taleggio, in Stücken
- 2 - 3 Stängel Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2601 kJ / 621 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6.6 g
Alternativní recepty
Gnocchi mit Salbeibutter
2sa
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50 min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2sa
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1sa 45 dk
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2sa
Spinat-Käse-Spätzle
20 min
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1h 15min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1sa 40 dk
Orecchiette im Kartoffel-Kresse-Fond
40 min
Polenta mit Trüffel und Ei
35 min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1sa 30 dk
Gnocchi alla romana
1sa