Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 6 Eier (Größe M)
- ½ TL Salz
- 75 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 75 g frische Bärlauchblätter, grob gehackt
- 75 g Blattspinat, TK, angetaut
- 90 g Sauerrahm
- 225 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Muskatnuss, frisch gerieben
- 3 Stängel frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, nach Geschmack
- 150 g Feta, in Stücken (ca. 2 cm)
- 1 EL Pinienkerne, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 956 kJ / 228 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Bärlauch-Aufstrich
15 dk
Zucchini-Crostini
35 Min
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 dk
Bärlauch-Faltenbrot
2hod. 30min
Dinkel-Bärlauchweckerl
1 Std. 50 Min
Bärlauch-Hörnchen
55min
Bärlauch-Scones
35 Min
Bärlauch-Hummus
15 dk
Bärlauch-Quiche
1sa 30 dk
Herzhafte Bärlauch-Küchlein
45 Min
Bärlauchpaste
20 dk
Karotten-Bärlauchfrittata
30 Min