Erdäpfelkas mit Rettich

Erdäpfelkas mit Rettich

4.3 35 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 Portionen

Suroviny

  • Weißer Rettich in Stücken
    200 - 250 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
    3 Stängel
  • Salz
    2 ½ TL
  • Wasser
    500 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (ca. 2-3 cm)
    350 g
  • Sauerrahm
    125 g
  • Schlagobers
    35 g
  • Majoran, getrocknet
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Dekorieren
    ¼ TL
  • Essig
    1 TL
  • Kümmel, gemahlen
    1 Msp.
  • Bauernbrot
    4 - 6 Scheiben

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 5 g
Kalorie 797 kJ / 191 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 4.4 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...