Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g Weißer Rettich, in Stücken
- 3 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 2 ½ TL Salz
- 500 g Wasser
- 350 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (ca. 2-3 cm)
- 125 g Sauerrahm
- 35 g Schlagobers
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Dekorieren
- 1 TL Essig
- 1 Msp. Kümmel, gemahlen
- 4 - 6 Scheiben Bauernbrot
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30 min
Krautfleckerl
40 min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1 Std. 30 Min
Cremespinat
30 min
Brennnessel-Eier-Nockerl
30 min
Radisalat
10 min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505h 10 min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Österreichischer Kartoffel-Dip (Erdapfelkas)
40 min