Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)

Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)

4.7 22 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 25min.
6 porzioni

Suroviny

Panna cotta agli anacardi
  • 100 g zucchero
  • ½ stecca di vaniglia a pezzi
  • 200 g di anacardi non tostati e non salati
  • 5 g di agar agar (vedere consigli)
  • 15 g olio di semi di girasole
  • 500 g di acqua
Salsa ai lamponi
  • 40 g zucchero
  • 300 g di lamponi congelati decongelati e il succo raccolto
  • 40 g di succo di limone spremuto fresco

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8 g
Kalorie 1431 kJ / 342 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...