Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)

Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)

4.7 22 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 2hod. 25min
6 porzioni

Suroviny

Panna cotta agli anacardi
  • di zucchero
    100 g
  • stecca di vaniglia a pezzi
    ½
  • di anacardi non tostati e non salati
    200 g
  • di agar agar (vedere consigli)
    5 g
  • di olio di semi di girasole
    15 g
  • di acqua
    500 g
Salsa ai lamponi
  • di zucchero
    40 g
  • di lamponi congelati decongelati e il succo raccolto
    300 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    40 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 342 kcal / 1431 kJ
Protein 8 g
Tuk 18 g
Sacharidy 34 g
Vláknina 3.5 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...