Kompatibilní verze
Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna cotta agli anacardi
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, a pezzi
- 200 g di anacardi non tostati e non salati
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 15 g di olio di semi di girasole
- 500 g di acqua
Salsa ai lamponi
- 40 g di zucchero
- 300 g di lamponi congelati, decongelati e il succo raccolto
- 40 g di succo di limone spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1431 kJ / 342 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Coulis di frutta
10 Min
Mini cheesecake al mango
40min
Bicchierini di mele al mascarpone
30 min
Panna cotta alle mandorle
6 Std. 30 Min
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
6 Std. 30 Min
Vasetti di gelato alla panna cotta con mirtilli
11 Std. 40 Min
Burro agli anacardi
1h 10 min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Panna cotta al latte di cocco (vegan)
6h 20 min
Coulis di fragole
20min