
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Aroma
- 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca)
- 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
Poolish
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
- 100 g di acqua
Primo impasto
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 120 g di zucchero
- 65 g di burro a tocchetti
Secondo impasto
- 1 uovo
- 40 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a tocchetti
- latte q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1588 kcal / 6645 kJ
- Protein
- 28.8 g
- Tuk
- 64.2 g
- Sacharidy
- 238.9 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 36 g
- Sodík
- 81.2 mg
Alternativní recepty
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4 godz. 30 min
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1 godz. 15 min
Buchteln alla confettura di prugne
4 godz. 10 min
Pane dolce al burro, cannella e noci pecan
3 godz. 30 min
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min
Fritole veneziane
2 godz. 40 min
Buchteln
4 godz.
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 godz. 30 min
Treccia di pane alle olive
5 godz. 30 min
Gulash tirolese
1 godz. 30 min
Strudel di mele
1 godz. 35 min