Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di burro
- 250 g di panna (30-40% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 160 g di purea di pere
- 150 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di mix di spezie per pan di zenzero
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 400 g di farina tipo 0
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1865 kJ / 447 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Latte fritto genovese
5 Std. 40 Min
Semolino dolce al latte e miele
30 min
Clafoutis di prugne
1h 15min
Pane speziato
19hod.
Brunch est-europeo (confettura di mele, cornetti, blinis, crema al latte e tè chai)
1 godz. 30 min
Crêpes di farina di mais con salsa alle arance
45 min
Dolcetti di avena
Žádné hodnocení
Torta di pere e vino Porto al vapore
45 min
Polpettine dolci di semolino
40min
Sugo alla bolognese vegano
40min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20min
Gratin di patate e sedano rapa con Emmental
1h 10min