Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucchiaio di burro
- 250 g di panna (30-40% di grassi)
- 150 g di latte intero
- 150 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaio di mix di spezie per pan di zenzero
- 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 400 g di farina tipo 0
- 10 g di purea di pere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1865 kJ / 447 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta zucca, cocco e arancia
1h 30min
Plumcake datteri, mele e noci (senza glutine)
1h 30min
Torta carote e mango (senza glutine)
2 Std. 55 Min
Confettura di mango e kiwi
Žádné hodnocení
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Žádné hodnocení
Budino al semolino e uvetta
1h 30min
Plumcake glassato alle patate dolci, zucchine e noci
50 min
Pan de muerto
6 Std. 10 Min
Budino di semolino
3h 5min
Revani (Dolce al semolino e limone)
45 min
Torta di banane e cocco (vegan)
1 Std. 20 Min
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1 Std.