Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à nouille
- 200 g de farine de blé
- 2 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
La garniture
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux et à ajuster en fonction de vos goûts
- 1 gousse d'ail
- 5 - 10 brins de persil frais, équeutés, à ajuster en fonction de vos goûts.
- 600 g de viande, désossée et dénervée (restes de viandes cuites), coupée en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 20 g de beurre doux
- 1 cube de bouillon
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1228 kJ / 292 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butterbredele
2 godz. 30 min
Manneles
1h 30min
Spritzbredele
25min
Kougelhopf
2h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Galettes de viande et choucroute
40min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 Std. 55 Min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Streusel
2 godz.
Spaetzles à l'alsacienne
40min
Spätzles aux girolles
50min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min