Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à nouille
- 200 g de farine de blé
- 2 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
La garniture
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux et à ajuster en fonction de vos goûts
- 1 gousse d'ail
- 5 - 10 brins de persil frais, équeutés, à ajuster en fonction de vos goûts.
- 600 g de viande, désossée et dénervée (restes de viandes cuites), coupée en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 20 g de beurre doux
- 1 cube de bouillon
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1228 kJ / 292 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Streusel
2h
Manneles
1h 30min
Butterbredele
2j 30 menit
Spaetzles à l'alsacienne
40min
Bredele
12h 45min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min
Spritzbredele
25min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Kougelhopf
2h 55min
Spätzles aux girolles
50min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min