
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à nouille
- 200 g de farine de blé
- 2 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
La garniture
- 80 - 100 g d'oignon coupé en deux et à ajuster en fonction de vos goûts
- 1 gousse d'ail
- 5 - 10 brins de persil frais équeutés, à ajuster en fonction de vos goûts.
- 600 g de viande, désossée et dénervée (restes de viandes cuites), coupée en morceaux
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 20 g de beurre doux
- 1 cube de bouillon
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 292 kcal / 1228 kJ
- Protein
- 23.6 g
- Tuk
- 13.6 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau au vin rouge
1hod.
Streusel
2hod.
Manneles
1hod. 30min
Brioche tressée à la cannelle
3hod.
Butterbredele
2hod. 30min
Kougelhopf
2hod. 55min
Spaetzles à l'alsacienne
40min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3hod.
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1hod. 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2hod. 45min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min
Spätzles aux girolles
50min