Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 pés de salsa
- 5 pés de manjericão
- 6 pés de tomilho-limão
- 80 g queijo parmesão
- 1000 g água
- 1000 g polvo descongelado
- 120 g alho-francês, só a rama verde escura cortada em pedaços
- 100 g talo de aipo cortado em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta rosa
- 150 g chalota
- 2 dentes de alho
- 50 g manteiga
-
100
g espumante
nebo 100 g champanhe - 350 g arroz p/ risoto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2160.8 kJ / 516.5 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Sacharidy
- 60.8 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 989.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de cenoura e lombinhos com manteiga aromatizada
1 Std.
Risoto verde com salmão
45 Min
Salada búlgara (Shopska) - TM6
15 Min
Tisana fria de toranja e rosmaninho
1 Std. 25 Min
Lasanha de beringela
1 Std. 10 Min
Bife marinado em café com molho de frutos silvestres e salada verde
4h 30min
Escondidinho de camarão
1h 5 min.
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10u.
Bife com risoto de cogumelos
40 Min
Risoto de curgete e camarão
35 Min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min
Risoto de champanhe
40 Min