Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g queijo parmesão
- 60 g queijo da Ilha
- 10 g coentros
- 200 g espargos verdes, limpos
- 500 g água
- 1 fio de azeite
- 750 g posta de bacalhau demolhado (2 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 50 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 80 g farinha
- 600 g leite
- 6 ovos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ limão, só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 11.3 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 4941 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de peixe
1u.
Soufflé de espinafres e cogumelos
1 Std. 20 Min
Vinho quente
15min
Soufflé de peixe
1h 10 min
Strudel de cogumelos, feta e espinafres
1h 45min
Croissants com mousse de atum
2 Std. 50 Min
Crepes de pescada
1 Std. 15 Min
Lanternas de pimentos recheados
1 godz. 30 min
Lulas de fricassé com manjericão
1u.
Soufflé de espinafres e espargos
1 godz. 30 min
Empada de coelho
2h
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1u.