
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g queijo parmesão
- 60 g queijo da Ilha
- 10 g coentros
- 200 g espargos verdes limpos
- 500 g água
- 1 fio de azeite
- 750 g posta de bacalhau demolhado (2 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 50 g manteiga mais q.b. p/ untar
- 80 g farinha
- 600 g leite
- 6 ovos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ limão só o sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 338 kcal / 1414 kJ
- Protein
- 47.7 g
- Tuk
- 11.3 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Sodík
- 4941 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé de peixe
1hod. 10min
Rolos primavera com legumes - TM5
Žádné hodnocení
Empada de cabrito da Sara Lajas
13hod. 20min
Tiborna de cogumelos e legumes de outono
24hod.
Pudim de peixe da avó Titão
2hod. 30min
Soufflé de peixe
1hod.
Soufflé de espinafres e cogumelos
1hod. 20min
Empada de caça
48hod.
Empada de pato com alho francês
13hod. 10min
Tarte de couve roxa e maçã
40min
Soufflé de bacalhau e tomate seco
1hod.
Crumble de maçã e framboesa
1hod. 20min