Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 1 uovo, il tuorlo e l'albume separato
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di farina tipo 0
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 cucchiaino colmo di curry in polvere
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Terminare la preparazione
- 150 g di maionese
- 30 g di ketchup
- 1 cucchiaio di brandy
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 18 code di gambero cotte
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis con salmone
1h
Blinis con burrata e scampi
1h
Red velvet cupcakes (vegan)
4h
Scones
30 min
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6 Std. 30 Min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2h
Margarita
10min
Blinis con prosciutto di Praga
1h
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1h
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30 min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min