
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 1 uovo il tuorlo e l'albume separati
- 260 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di farina tipo 0
- 50 g di farina di grano saraceno
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Maionese
- 250 g di olio di semi di girasole
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di aceto bianco
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 150 g di prosciutto cotto di Praga a fette
- fili di erba cipollina fresca q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 247 kcal / 1033 kJ
- Protein
- 4.7 g
- Tuk
- 21.3 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trittico d'autore
2hod.
Polpettine di uva e formaggio ai pistacchi
45min
Club Sandwich, chips di patate e maionese alle erbe
6hod.
Blinis al curry con gamberi
1hod.
Blinis alla senape con bacon e cavolo
1hod.
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1hod.
Tinga de pollo
35min
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1hod. 30min
Blinis con carpaccio di tonno
1hod.
Blinis con burrata e scampi
1hod.
Blinis integrali con Gorgonzola
1hod.
Blinis con salmone
1hod.