Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 1 uovo, il tuorlo e l'albume separati
- 260 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di farina tipo 0
- 50 g di farina di grano saraceno
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Maionese
- 250 g di olio di semi di girasole
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di aceto bianco
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 150 g di prosciutto cotto di Praga a fette
- fili di erba cipollina fresca q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis alla senape con bacon e cavolo
1h
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1h
Muffin con pancetta affumicata, Parmigiano reggiano e crema al Gorgonzola
3 Std. 30 Min
Blinis con salmone
1h
Hash Browns (frittelle di patate)
1h 10min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 Std. 40 Min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35min
Bocconcini di hamburger
2 godz. 35 min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Blinis al curry con gamberi
1h
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Gnocco fritto modenese
35min