Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 1 uovo, il tuorlo e l'albume separati
- 260 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di farina tipo 0
- 50 g di farina di grano saraceno
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Maionese
- 250 g di olio di semi di girasole
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di aceto bianco
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 150 g di prosciutto cotto di Praga a fette
- fili di erba cipollina fresca q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1033 kJ / 247 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscotti sacher
2h
Blinis al curry con gamberi
1h
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9h 15min
Blinis con burrata e scampi
1h
Tacos
1h
Biscotti della fortuna
1h 30min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40 min
Canapè mini hamburger
4h 10min
Flan ai quattro formaggi
1h
Cupcake ai fiori di sambuco
1h 5 min
Indivia con insalata Waldorf
30 min
Blinis integrali con Gorgonzola
1h