Kompatibilní verze
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebeizter Lachs
- 20 g brauner Zucker
- 20 g Sternanis
- 10 g Fenchelsamen
- 40 g Meersalz
- 30 g Limettensaft
- 120 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 1000 g frische Lachsfilets, mit Haut, ohne Gräten
Warmer Spargelsalat
- 400 g Wasser
- 500 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält
- 2 rote Zwiebeln, geachtelt
- 20 g weißer Portwein
- 20 g Estragonessig
- ¼ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 2 Prisen Muskat
- 20 g Olivenöl
- 15 g Walnussöl
- 15 g Rapsöl
- 1 Bund Petersilie, in Streifen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2123 kJ / 508 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1h 10min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Spargel mit Bozner Sauce
1h 25min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min