Kompatibilní verze
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gebeizter Lachs
- 20 g brauner Zucker
- 20 g Sternanis
- 10 g Fenchelsamen
- 40 g Meersalz
- 30 g Limettensaft
- 120 g Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 1000 g frische Lachsfilets, mit Haut, ohne Gräten
Warmer Spargelsalat
- 400 g Wasser
- 500 g grüner Spargel, unteres Drittel geschält
- 2 rote Zwiebeln, geachtelt
- 20 g weißer Portwein
- 20 g Estragonessig
- ¼ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 2 Prisen Muskat
- 20 g Olivenöl
- 15 g Walnussöl
- 15 g Rapsöl
- 1 Bund Petersilie, in Streifen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2123 kJ / 508 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30 min
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10 min
Dorade mit Eiszapfen und Belugalinsen
1h
Lachs-Tatar
5 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Perlhuhn Quatre-Épices
50 min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h