
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Petersilien-Zitronen-Öl
- 50 g Parmesan in Stücken
- ½ Bund Petersilie abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 50 g Zitronensaft
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Ribollita
- 150 g Möhren in Stücken
- 100 g Wirsing in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel halbiert
- 100 g Staudensellerie in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Basilikum, getrocknet
- ¼ TL Fenchelsamen
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 100 g Tomaten gewürfelt
- 250 g Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 325 kcal / 1359 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1hod.
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Linsentatar mit Räucherforelle
45min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Tabouleh
15min
Dhal
40min
Gemüse-Taboulé
1hod. 45min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1hod.
Fencheleintopf
35min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Vietnamesische Nudelsuppe
1hod. 20min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50min