Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Petersilien-Zitronen-Öl
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 50 g Zitronensaft
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Ribollita
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Wirsing, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 20 g Butterschmalz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- ¼ TL Basilikum, getrocknet
- ¼ TL Fenchelsamen
- ¼ TL Chiliflocken, getrocknet
- 400 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 100 g Tomaten, gewürfelt
- 250 g Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1359 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dhal
40min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Lauwarmer Gerstensalat mit Fenchel und Birne
35min
Vietnamesische Nudelsuppe
1h 20 phút
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 phút
Kastanien-Radicchio-Kuchen
1h 30 phút
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1h 5min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 phút
Herbstliche Minestrone
1h 20 phút