Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Grünkohl, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Peperoni, grün, in Stücken
- 4 Stängel Koriander, abgezupft
- 200 - 250 g Garnelen, roh, geschält
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g rote Currypaste
- 400 g Wasser
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 300 g Möhren, halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 1 Dose Kichererbsen (400 g), abgetropft
- 20 g Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1248 kJ / 297 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry von Wurzelgemüsen
1 godz.
Kürbiseintopf
1 godz. 30 min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 min
Grünes Gemüsecurry
50 min
Garnelencurry mit Topinambur
45 min
Karibisches Curry
45 min
Wirsing-Kichererbsen-Eintopf
50 min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1 godz. 15 min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 godz.
Linsencurry mit Kürbis
1 godz. 15 min
Grünkohl-Kichererbsen-Eintopf
35 min