Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 450 g Rote Bete, klein
- 20 g Rapskernöl und 1 EL zum Braten
- 250 g Halloumi, in Scheiben
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 30 g Weißweinessig
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1470 kJ / 350 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Stremellachs auf asiatischem Fenchelgemüse
45min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Lauwarmer Romanescosalat
40min
Fenchel-Orangen-Salat
10 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 min
Zucchini-Taboulé mit gebratenem Halloumi
1h 50 min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 Min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1h 30min