Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Beluga Linsen, getrocknet
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - etwas Salz, zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Pumpernickel, diagonal halbiert
- 500 g Forellenfilets, geräuchert, ohne Gräten, in mundgerechten Stücken
- 2 Schalotten
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 30 g Balsamico, dunkel
- 70 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1886 kJ / 451 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1 Std. 50 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45 min
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45 min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Ravanello Tonnato
20 min
Forelle mit Linsensalat
1 Std. 15 Min
Thunfisch-Tapenade
5min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min