
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Beluga Linsen, getrocknet
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - etwas Salz zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Pumpernickel diagonal halbiert
- 500 g Forellenfilets, geräuchert ohne Gräten, in mundgerechten Stücken
- 2 Schalotten
- 15 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch entkernt
- 1 Limette unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Senf mittelscharf
- 30 g Balsamico, dunkel
- 70 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 451 kcal / 1886 kJ
- Protein
- 33 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 38 g
- Vláknina
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho Andalusia
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1hod.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4hod.
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1hod.
Caponata-Crostini
4hod. 40min
Ravanello Tonnato
20min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1hod. 50min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Forelle mit Linsensalat
1hod. 15min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50min