Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Beluga Linsen, getrocknet
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - etwas Salz, zum Würzen
- 1 TL Pfeffer
- 250 g Pumpernickel, diagonal halbiert
- 500 g Forellenfilets, geräuchert, ohne Gräten, in mundgerechten Stücken
- 2 Schalotten
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 Limette, unbehandelt, 1 TL Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 30 g Balsamico, dunkel
- 70 g Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1886 kJ / 451 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 12.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eier im Glas auf Rahmspinat
1h 15min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1h
Ravanello Tonnato
20 Min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 Min
Linsensalat mit Räucherforelle und Granatapfel
1u. 50min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Linsensalat mit Rhabarber und Roastbeef
45min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 Min
Linsen-Petersilien-Salat mit Forellenfilets
40 Min
Linsotto mit Speck und Pilzen
50 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min