Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Porree, in feinen Ringen (ca. 2 mm), davon 2 EL zum Dekorieren beiseite gelegt
- 200 g Speckwürfel
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Beluga Linsen, getrocknet
- 470 g Wasser
- 10 g Balsamico, dunkel
- 200 g Champignons, in dünnen Scheiben
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2470 kJ / 590 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 10.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Linsen-Salat
45 min
Hirse-Linsen-Salat mit Minze
30 min
Kokosnuss Dhal
25 min
Dal Tadka
30 min
Fenchel-Risotto
40 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Grünkohlrisotto
40 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Ribollita mit Petersilien-Zitronen-Öl
50 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min