Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů quinoy
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
-
½
čajové lžičky japonské sójové omáčky typu tamari
nebo ½ čajové lžičky soli - 1 - 2 špetky čerstvě mletého černého pepře
- 10 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 50 gramů sušených rajčat, naložených v oleji, okapaných (na kousky 1 cm)
- 300 gramů brokolicových růžiček, na kousky
- 50 gramů plátků mandlí
- 100 gramů žluté papriky na kousky (1 cm)
- 100 gramů mrkve, na kousky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Malinové suflé s anglickým krémem (bez lepku)
Žádné hodnocení
Šťavnaté ovoce z papiloty
20min
Rebarborovo-jahodový nektar
Žádné hodnocení
Turecké börki s bramborovou náplní
1h 15min
Krémové špaldové těstoviny s chřestem a jahodami
Žádné hodnocení
Batátové lívance s chilli salsou
40min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12 Std. 15 Min
Fatayer se sýrem a mátou
1h 5min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40 min
Jogurtový dezert s kiwi a vlašskými ořechy
10min
Quinoa tabouleh
12 Std. 40 Min
Kakaový puding z kokosového mléka (bez laktózy)
15 Min