Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g Erdnussöl
- 50 g Massaman-Currypaste
- 400 g Rindfleisch aus der Schulter, in Streifen (1 cm)
- 600 g Kokosmilch
- 20 g Palmzucker
- 50 g Fischsauce
- 50 g Tamarinden-Paste
- 250 g Kartoffeln, in Stücken (1 cm)
- 1 Zimtstange
- 2 Kaffir-Limettenblätter, getrocknet
- 2 EL Koriander, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2535 kJ / 606 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Chicken Tikka Masala
45min
Massaman-Curry
1h 40min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35min
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15 min
Schnelles Thai-Curry mit Huhn
40 Min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Hähnchen Tikka Masala
1h
Rotes Thai-Curry mit Geflügel
45min
Hähnchen in Joghurt
1h