Kompatibilní verze
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Reis, schwarz (z.B. Royal Pearl Black von Lotao)
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 400 g Jakobsmuscheln
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 80 g Fenchel, in Stücken
- 40 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Fischfond
- ½ TL Zitronenschale
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Sahne
- 1 geh. EL Speisestärke
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1856 kJ / 446 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48h
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Bouillabaisse
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Limettenpappardelle mit Gambas
1 Std. 20 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Saibling mit Artischocken
40 Min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1h
Edelfischragout
35 min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40 Min