
Kompatibilní verze
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Reis schwarz (z.B. Royal Pearl Black von Lotao)
- 20 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 400 g Jakobsmuscheln
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 80 g Fenchel in Stücken
- 40 g Knollensellerie in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Weißwein, trocken
- 200 g Fischfond
- ½ TL Zitronenschale
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 200 g Sahne
- 1 geh. EL Speisestärke
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 446 kcal / 1856 kJ
- Protein
- 16 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 42 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Schwarze Linguine
45min
Kalbsleber venezianisch
40min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Lammrücken mit Kräutermarinade, Trüffelpolenta und Bohnen
1hod.
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Bouillabaisse
1hod.