Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karibisches Lammragout
-
800
g Lammfleisch aus der Schulter, ohne Knochen (siehe Variante), gewürfelt (3-4 cm),
nebo 800 g Lammfleisch für Gulasch, ohne Knochen (siehe Variante), gewürfelt (3-4 cm), - 50 g Orangensaft, frisch gepresst (1 Orange)
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst (½ Zitrone)
- 60 g Worcester-Sauce
- 3 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 180 g Staudensellerie, in Stücken
- 2 - 4 Stängel Koriander
- 2 - 3 Prisen getrocknetes Oregano
-
2
Lorbeerblätter, frisch
nebo 1 getrocknetes Lorbeerblatt - 1 - 1 ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 25 g Öl
-
20
g Vollrohrzucker
nebo 20 g brauner Zucker - 50 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- 450 g Wasser
Reiskugeln
- 160 g Basmati-Reis
- 400 g Wasser
- 4 Prisen Salz
-
4
TL Öl
nebo 4 TL Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Lammragout
1h
Beef Madras
1hod. 30min
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Gemüsereis mit Lamm
40min
Chicken Akhni
1hod. 30min
Massaman Curry mit Rindfleisch
40min
Garnelen Xacuti
1h 20min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40min
Schweinefleisch mit Wasabi
2hod. 45min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h