Zařízení & příslušenství
Lamb saag
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves, deseeded if preferred1 - 3
-
fresh baby spinach leaves240 g
-
fresh coriander leaves and stalks10 sprigs
-
ghee (see Tips)40 g
-
fenugreek seeds1 tsp
-
brown onion cut into quarters400 g
-
garlic paste (see Tips)2 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ground cumin1 tbsp
-
ground coriander1 tbsp
-
garam masala (see Tips)1 tbsp
-
Kashmiri chilli powder1 tsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3 cm)800 g
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
lime juice only1
-
natural yoghurt2 - 3 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
606.8 mg
Protein
32.5 g
Kalorie
2349.8 kJ /
559.3 kcal
Tuk
43.1 g
Vláknina
8.4 g
Nasycený tuk
17.4 g
Sacharidy
8.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Flavours of India
98 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Lamb korma
4hod.
Tandoori paste
5min.
Madras curry powder
15min.
Chicken tikka masala
1hod. 10min.
Kuruma iraichchi with coconut roti
1hod. 40min.
Coconut lamb curry
2hod.
Beef madras
1hod. 30min.
Murgh makhani (Butter chicken)
1hod. 15min.
Rogan josh
1hod. 35min.
Goan prawn curry
25min.
Lamb dhansak
25hod. 45min.
Bhuna gosht
1hod. 20min.