Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat, plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages, cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3148.3 kJ / 749.6 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 60.6 g
- Nasycený tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 9.3 g
- Sodík
- 1376.7 mg
Alternativní recepty
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Shepherd's pie
55 min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min