Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Meatloaf
- 80 g day old bread, torn into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 egg
- 250 g pork mince
- 250 g beef mince
- 1 tbsp Sriracha® sauce
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
- 3 hard-boiled eggs, peeled (see Tips)
- 1250 g water
- 200 g broccoli, cut into florets
- 200 g carrots, cut into batons
Onion gravy
- 380 g brown onion, cut into eighths
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
- 2 tsp soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1591.7 kJ / 378.8 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 1117.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curried sausages and lentils
1h
Aussie meat pies
2 godz.
Chicken and sweet corn soup
30 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Pea and ham soup
2h 20min
Steak and kidney pudding
3 godz. 45 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Guinness beef pies
2h 15 min
Corned beef with mustard sauce
1h 30 min
Traditional gravy
25 min
Rosemary meat pies
3h 30 min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min