![Ensalada de bacalao con aderezo de mango Ensalada de bacalao con aderezo de mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4836fa90-ca79-4c15-a449-c95e50b3cb7c/Derivates/fed1bc13-00fc-408a-8ea2-be49bddd3d17.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de mango, pelado y en trozos (aprox. 2 cm)
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de miel de abeja
- 20 g de mostaza
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de agua
- 4 de filetes de bacalao, frescos, (aprox. 100 g c/u)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- 100 g de lechuga romana, troceada
- 150 g de zanahoria, en juliana
- 150 g de jitomate, en rebanadas
- limón verde, en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 357 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa de piña asada
20 Min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45min
Piñada con hierbabuena
10min
Salsa verde cruda
5 Min
Fondo vegetariano
1 godz. 35 min
Horchata de pepita de melón
10min
Ensalada de betabel
1h 10min
Ponche
40 min
Dulce de camote
1h 15min
Agua de Guayaba con jamaica
15 min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 min
Sopa de verduras y albóndigas
40 min