Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de mango, pelado y en trozos (aprox. 2 cm)
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de miel de abeja
- 20 g de mostaza
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de agua
- 4 de filetes de bacalao, frescos, (aprox. 100 g c/u)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- 100 g de lechuga romana, troceada
- 150 g de zanahoria, en juliana
- 150 g de jitomate, en rebanadas
- limón verde, en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 357 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mole de olla vegetariano
1h
Romeritos
1h 40min
Tinga de col
35 min
Chile en nogada vegetariano
25 min
Hongos al pastor
20 min
Tinga de setas
25 min
Rollos de acelga con carne, puré de camote y budin de pan
50 min
Sopa fría de fresas con helado de vainilla
10min
Chileatole de grano y verdolagas
30 min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1h
Aguachile de jícama
15 Min
Coctel de champiñones
20 min