Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de mango, pelado y en trozos (aprox. 2 cm)
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de miel de abeja
- 20 g de mostaza
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- 800 g de agua
- 4 de filetes de bacalao, frescos, (aprox. 100 g c/u)
- sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- 100 g de lechuga romana, troceada
- 150 g de zanahoria, en juliana
- 150 g de jitomate, en rebanadas
- limón verde, en cuartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 357 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agua de Guayaba con jamaica
15 dk
Agua de pepino con limón y chía
25 Min
Agua de melón y guayaba
10 Min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 Min
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15 dk
Agua de tamarindo
40 Min
Refrescante de lima y toronja
10 Min
Trifle de verano de ricotta y bayas
30 min
Agua de tuna
5 Min
Agua de jamaica y anís
15 dk
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 dk
Ensalada de manzana navideña
10 Min