![Hojaldre de flor de calabaza Hojaldre de flor de calabaza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A95D1BB6-0BEF-4C08-80B2-2655D0BE2804/Derivates/C9DA04BD-1A71-4F5E-AAC0-442FA504274C.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de aceite
- 55 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 chile serrano, sin tallo ni semillas
- 150 g de jitomate cherry, cortados por la mitad
- 20 g de mantequilla, sin sal
- 2 ramilletes de flor de calabaza, sin tallo ni pistilo
- 8 hojas de epazote
- 1 cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 400 g de queso panela
- 500 g de masa hojaldre
- 1 huevo, batido para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2612 kJ / 622 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasaña vegetariana
1h
Lasaña de berenjena
1h
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Panqué de nuez glaseado
1h 30min
Tarta de guayaba y chile habanero
1h
Sopa de poro y papa
40 min
Panqué de plátano
1h 50min
Quiche de queso feta y jitomate deshidratado
1 godz. 45 min
Huevos árabes
15min
Pay de atún con verduras almendrado
1h 30min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15min
Mermelada de chabacano y jengibre
1h