Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de aceite
- 55 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 chile serrano, sin tallo ni semillas
- 150 g de jitomate cherry, cortados por la mitad
- 20 g de mantequilla, sin sal
- 2 ramilletes de flor de calabaza, sin tallo ni pistilo
- 8 hojas de epazote
- 1 cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 400 g de queso panela
- 500 g de masa hojaldre
- 1 huevo, batido para barnizar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2612 kJ / 622 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasaña de berenjena
1 godz.
Brioche de calabaza
1h 40min
Sopa de flor de calabaza
35min
Quiche de flor de calabaza
1 godz.
Lasaña vegetariana
1 godz.
Soufflé de huauzontle
50min
Berenjenas a la parmesana
1 godz. 20 min
Quiche de setas con guajillo
1h 30min
Tarta tatin de jitomate
1h 10min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 min
Pay de atún
1h 40min
Pasta quebrada
5 min