Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů ořechů, kešu
- 3 stroužky česneku
- 15 gramů másla
- 250 gramů rýže
- 1 ½ kusů zeleninového bujónu
- 850 gramů studené vody
- 120 gramů smetany
- 100 gramů modrého sýru, ideální je Gorgonzola nebo zralejší Niva
- bazalka, čerstvá, možno i sušená, množství podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1899 kJ / 453 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 54.9 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min
Pivní rizoto s houbami
45 dk
Rizoto s uzeným sýrem
35min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 dk
Nudle s růžovozelenou omáčkou
20 dk
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 dk
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1sa
Těstoviny penne s houbami
35min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1sa 30 dk
Rizoto s houbami a špenátem
55 dk
Špenátové rizoto
30 dk
Milánské rizoto
30 dk