Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů ořechů, kešu
- 3 stroužky česneku
- 15 gramů másla
- 250 gramů rýže
- 1 ½ kusů zeleninového bujónu
- 850 gramů studené vody
- 120 gramů smetany
- 100 gramů modrého sýru, ideální je Gorgonzola nebo zralejší Niva
- bazalka, čerstvá, možno i sušená, množství podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1899 kJ / 453 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 54.9 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40 Min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 Min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 min
Sýrové rolky á la Fornetti
45 Min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 Min
Jogurtový dip
5min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25 min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30 min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 Min
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50 Min
Zapečené krémové těstoviny s uzenou panenkou
1 Std.
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15 Min