Zařízení & příslušenství
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů ořechů kešu
-
3 stroužky česneku
-
15 gramů másla
-
250 gramů rýže
-
1 ½ kusů zeleninového bujónu
-
850 gramů studené vody
-
120 gramů smetany
-
100 gramů modrého sýru ideální je Gorgonzola nebo zralejší Niva
-
bazalka, čerstvá možno i sušená, množství podle chuti
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12.8 g
Kalorie
1899 kJ /
453 kcal
Tuk
19.6 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
54.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ořechové speciality
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min.
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min.
Rizoto s kari a mrkví
30min.
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min.
Venkovské rizoto
30min.
Houbové quinotto
30min.
Datlovo-sýrová paštika
5min.
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1hod. 30min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.
Zámecké rizoto
35min.
Gnocchi s avokádem
20min.
Špenátové rizoto
30min.