Zařízení & příslušenství
Špenátové rizoto
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
30 gramů šalotky napůl
-
40 gramů anglické slaniny, na kostičky (1 cm)40 gramů pancetty na kostičky (1 cm)
-
15 gramů extra panenského olivového oleje
-
130 gramů mraženého špenátu, sekaného, spařeného, okapaného a nasekaného130 gramů listů špenátu spařeného, okapaného a nasekaného
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
740 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
20 gramů másla
-
20 gramů parmazánu hoblinky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9 g
Kalorie
1749 kJ /
417 kcal
Tuk
11.93 g
Vláknina
1.15 g
Sacharidy
68 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Rizoto s kari a mrkví
30min.
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min.
Rizoto z divoké rýže a quinoy s brokolicí
55min.
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min.
Zámecké rizoto
35min.
Milánské rizoto
30min.
Rizoto s houbami a špenátem
55min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min.
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35min.
Rizoto s dýní a taleggiem
45min.