
Zařízení & příslušenství
Špenátové rizoto
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
-
šalotky napůl30 gramů
-
pancetty na kostičky (1 cm)40 gramů
-
extra panenského olivového oleje15 gramů
-
listů špenátu spařeného, okapaného a nasekaného130 gramů
-
rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)320 gramů
-
bílého vína50 gramů
-
vody740 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
másla20 gramů
-
parmazánu hoblinky20 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
417 kcal /
1749 kJ
Protein
9 g
Tuk
11.93 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
1.15 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recept
Česká republika
Česká republika