
Zařízení & příslušenství
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
Příprava 15min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
Bazalkové pesto
-
parmazánu25 gramů
-
lískových ořechů10 gramů
-
česneku1 stroužek
-
bazalky25 gramů
-
olivového oleje45 gramů
-
soli½ čajové lžičky
Tomatová polévka
-
česneku2 stroužky
-
olivového oleje15 gramů
-
konzervy drcených rajčat (à 400 gramů)3
-
sušených rajčat, v oleji scezených50 gramů
-
vody450 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
třtinového cukru25 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 špetka
-
zakysané smetany (100 gramů do polévky, 300 gramů k podávání)400 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
460 kcal /
1934 kJ
Protein
11 g
Tuk
37 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
15 g
Sodík
2237 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Příběhy chutí II.
18 recept
Česká republika
Česká republika