Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dresink
- 180 gramů slunečnicového oleje
- 1 vejce
- 4 - 6 ančoviček, naložených v oleji, scezených
- 10 gramů estragonové hořčice
- ½ čajové lžičky česnekového prášku
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
- ¾ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
Caesar salát
- 500 gramů vody
- 2 vejce
- 500 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí na proužky (2 x 5 cm)
- 8 listů římského salátu, natrhaného na kusy
- 150 gramů krutonů (viz Tip)
- 40 gramů parmazánu (hoblinek)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 3253 kJ / 778 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 59 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guacamole s kaviárem
10min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 Min
Těstovinový salát Caprese
25min
Špagety Carbonara
35min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min
Zálivka vinaigrette
5min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 Min
Holandská omáčka
15min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 Std. 5 Min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15min
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min