Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orange non traitée, jus et zeste
- 80 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc
- 500 g de tomates, coupées en quartiers
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de petites pommes de terre nouvelles
- 600 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1389 kJ / 328 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min
Lotte à la provençale
50min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Tajine de lotte au fenouil
1h 45min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1h 15 min
Blanquette de cabillaud
55min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Choucroute de la mer
40min
Osso-buco de cabillaud
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15 min