Carrot, Orange and Ginger Soup
TM6 TM5

Carrot, Orange and Ginger Soup

4.1 (64 hodnocení)

Suroviny

  • 15 - 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
  • ½ orange, thin peelings of skin only
  • 225 g onions, quartered
  • 480 g carrots, cut in pieces
  • 35 g unsalted butter
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    nebo 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 700 g water
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
608 kJ / 145 kcal
Protein
1.7 g
Sacharidy
16.2 g
Tuk
8.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty