Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 - 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- ½ orange, thin peelings of skin only
- 225 g onions, quartered
- 480 g carrots, cut in pieces
- 35 g unsalted butter
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
nebo 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 700 g water
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 608 kJ / 145 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 16.2 g
- Tuk
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Carrot and Ginger Soup
5min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Asparagus Stem Soup
55 min