
Zařízení & příslušenství
Carrot, Orange and Ginger Soup
Příprava 5min
Celkový 25min
4 portions
Suroviny
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste15 - 25 g
-
orange thin peelings of skin only½
-
onions quartered225 g
-
carrots cut in pieces480 g
-
unsalted butter35 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water700 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
145 kcal /
608 kJ
Protein
1.7 g
Tuk
8.2 g
Sacharidy
16.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Oranges
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko