Zařízení & příslušenství
Chick Pea Curry
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
250 g dried chickpeas, soaked overnight then cooked (see tip)tinned chickpeas rinsed, drained (2 x 400 g tins)480 g
-
garlic cloves4
-
onions quartered350 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste50 - 60 g
-
olive oil50 g
-
cumin seeds1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
amchoor (dried green mango powder)1 Tbsp
-
garam masala1 tsp
-
tomatoes, choppedtinned chopped tomatoes800 g
-
fine sea salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
12.5 g
Kalorie
1436 kJ /
343 kcal
Tuk
16.9 g
Sacharidy
35.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Green Eats
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Coconut Dhal
20min.
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min.
Potato Curry
12hod. 50min.
Potato Curry (Ala Hodi)
40min.
Cape Malay Vegetable Curry
35min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min.
Vegetable Biryani
50min.
Chana Masala
45min.
Sweet Potato Curry
30min.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min.