Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů vody
- 800 gramů brambor, malých, pevných, neoloupaných
- 100 gramů žluté cibule, napůl
- 100 gramů slaniny, sušené, na plátky, na kostičky
-
½
kostky masového bujónu
nebo ¾ čajové lžičky masové dochucovací pasty - 30 gramů vinného octa, bílého
- 25 gramů oleje
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 polévkové lžíce čerstvé petržele, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborový guláš
1 godz. 10 min
Fazolová polévka s klobásou
35min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 dk
Bavorské knedlíčky do polévky
1h
Máslo s tuňákem a petrželí
1 godz. 20 min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 dk
Cibule plněné šunkou
Ninguna valoración
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Ninguna valoración
Zeleninový koláč
1 godz. 10 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min
Zámecké rizoto
35min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 Min