Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů vody
- 800 gramů brambor, malých, pevných, neoloupaných
- 100 gramů žluté cibule, napůl
- 100 gramů slaniny, sušené, na plátky, na kostičky
-
½
kostky masového bujónu
nebo ¾ čajové lžičky masové dochucovací pasty - 30 gramů vinného octa, bílého
- 25 gramů oleje
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 polévkové lžíce čerstvé petržele, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krém Saint-Germain
50min
Vepřenky
25min
Zeleninový koláč
1h 10min
Zabijačková černá polévka
35min
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2h 40min
Bavorský bramborový salát
15 Min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 Std. 50 Min
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1h 10min
Smaženka
20min
Jablečné kapsy
1h 30min