Zařízení & příslušenství
Teplý bramborový salát se slaninou
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů vody
-
800 gramů brambor malých, pevných, neoloupaných
-
100 gramů žluté cibule napůl
-
100 gramů slaniny, sušené, na plátky na kostičky
-
¾ čajové lžičky masové dochucovací pasty½ kostky masového bujónu
-
30 gramů vinného octa, bílého
-
25 gramů oleje
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 polévkové lžíce čerstvé petržele nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
9 g
Kalorie
991 kJ /
236 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Zima na horách
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kapustnica
1hod. 15min.
Lasagne s kysaným zelím
1hod. 50min.
Jarní salát se šunkou a vejci
25min.
Huspenina
2hod. 25min.
Bramborová pomazánka s kyselými okurkami
40min.
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1hod. 20min.
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12hod. 30min.
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2hod. 50min.
Bramborový salát s anglickou slaninou
4hod. 10min.
Smaženka
20min.
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1hod. 20min.
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.