Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů čerstvé petrželky
- 500 gramů zeleninového vývaru
- 1 čajová lžička oleje
- 550 gramů brambora, na kousky (2 cm)
- 600 gramů máslové dýně, na kostičky (1 cm)
- 1 ¼ čajové lžičky mořské soli
- ½ čajové lžičky černého pepře
- 3 ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
- 500 gramů mletého vepřového masa
- 100 gramů smetany
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 30.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25 min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1h 15 min
Krůtí rolky s rýží
40min
Zelenobílé těstoviny
40min
Mušličky s dýní a slaninou
30min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Polévka z kořenové zeleniny a kuře s bramborami, mrkví a smetanovo-hořčičnou omáčkou
40min
Drůbeží guláš s knedlíkem
40min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20 min
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1h
Krůtí špíz s rýží, zeleninovou omáčkou a kešu oříšky
2 Std. 45 Min
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45min