Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů čerstvé petrželky
- 500 gramů zeleninového vývaru
- 1 čajová lžička oleje
- 550 gramů brambora, na kousky (2 cm)
- 600 gramů máslové dýně, na kostičky (1 cm)
- 1 ¼ čajové lžičky mořské soli
- ½ čajové lžičky černého pepře
- 3 ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
- 500 gramů mletého vepřového masa
- 100 gramů smetany
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 49.2 g
- Tuk
- 30.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené těstoviny se zeleninou
1h
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1h 15min
Kuličky z krůtího masa se zeleninovými tagliatelle a omáčkou tzatziki
1h
Muffiny mrkváče pro každé školáče
55min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45min
Cukety plněné krůtím masem
1h 10min
Jarní kuřátko v páře s quinou
1h 30min
Krůtí špízy s rýží a zeleninovou omáčkou
2h 45min
Kuřecí závitky s bramborami
1h 20min
Zeleninové placky z plechu
40min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Krůtí kuličky se špenátem
40min