Zařízení & příslušenství
Žampióny s bylinkovým mascarpone
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. petržel, kerblík, nasekaná pažitka atd.), bez natě
-
24 kusů žampiónů cca 800 gramů, zvlášť nohy a klobouky (Ø cca. 5 cm)
-
100 gramů mascarpone
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
400 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
7 g
Kalorie
374 kJ /
90 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houbové variace
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Brambory s překvapením
1 godz. 10 min
Hruškový dip s křenem a borůvkami
Brak ocen
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Brak ocen
Římské gratinované artyčoky
45 min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 godz. 30 min
Plněná vejce
30 min
Polévka ze zrajícího sýru
25 min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20 min
Karbanátky z hub
35 min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 godz. 20 min