Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. petržel, kerblík, nasekaná pažitka atd.), bez natě
- 24 kusů žampiónů, cca 800 gramů, zvlášť nohy a klobouky (Ø cca. 5 cm)
- 100 gramů mascarpone
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 400 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 374 kJ / 90 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční bezé koláč
2 Std.
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1 Std. 5 Min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 Std. 5 Min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 min
Dresink s vejci a bylinkami
10min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1h
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55 Min
Krůtí kuličky se špenátem
40min