Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. petržel, kerblík, nasekaná pažitka atd.), bez natě
- 24 kusů žampiónů, cca 800 gramů, zvlášť nohy a klobouky (Ø cca. 5 cm)
- 100 gramů mascarpone
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 400 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 374 kJ / 90 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hříbkové ragú s houskovými noky
1h
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54min
Vejce se žampiónovou náplní
40min
Restovaný lilek (200 gramů)
Žádné hodnocení
Paprika a pórek s balzamikem
30min
Terina z rajčat
25 Std. 20 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1h 40min
Quiche s lososem
50min
Žampióny plněné listovým špenátem
40min
Paštika z uzeného lososa a kopru
10 min