Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. petržel, kerblík, nasekaná pažitka atd.), bez natě
- 24 kusů žampiónů, cca 800 gramů, zvlášť nohy a klobouky (Ø cca. 5 cm)
- 100 gramů mascarpone
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 400 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 374 kJ / 90 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žampióny plněné kysaným zelím
40 Min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1h 15min
Puding v páře s malinovým džemem
55min
Parmazánová polévka s rýží
25 Min
Sýrový dort s bylinkami
2h 20min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 Min
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Nincs értékelés
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50min
Polenta s hříbky
55min
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3h 20min
Kuřecí kousky v jogurtové marinádě s bramborami
12h 30min
Riccotové muffiny se špenátem
35 Min