Zařízení & příslušenství
Žampióny s bylinkovým mascarpone
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. petržel, kerblík, nasekaná pažitka atd.), bez natě
-
24 kusů žampiónů cca 800 gramů, zvlášť nohy a klobouky (Ø cca. 5 cm)
-
100 gramů mascarpone
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
400 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
7 g
Kalorie
374 kJ /
90 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houbové variace
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tuňákové kuličky
30min.
Limetkový koláč s tvarohem
12hod. 50min.
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4hod. 10min.
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min.
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3hod. 15min.
Vejce se smetanou v lososovém lůžku
20min.
Redpiroska
Žádné hodnocení
Avokádo plněné tuňákem
10min.
Teplý kuřecí salát se sýrem
25min.
Žampióny plněné listovým špenátem
40min.
Pečená rýže s cuketou a sýrem
50min.
Tolary s lískovými oříšky
1hod. 30min.