Zařízení & příslušenství
Žampióny s bylinkovým mascarpone
Příprava 20min.
Celkový 35min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
30 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. petržel, kerblík, nasekaná pažitka atd.), bez natě
-
24 kusů žampiónů cca 800 gramů, zvlášť nohy a klobouky (Ø cca. 5 cm)
-
100 gramů mascarpone
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
400 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
7 g
Kalorie
374 kJ /
90 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Houbové variace
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hříbkové ragú s houskovými noky
1hod.
Polévka ze zrajícího sýru
25min.
Kapr ve vinné páře
45min.
Louhovaná srdíčka
1hod.
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Cukety plněné krůtím masem
1hod. 10min.
Slaninový trhanec
45min.
Sýrové mističky se salátem z červené řepy
40min.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1hod.
Krůtí závitky
1hod. 45min.
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45min.