Zařízení & příslušenství
Polévka z mladých kopřiv
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule napůl
-
250 gramů brambor na čtvrtky
-
30 gramů másla
-
200 - 300 gramů kopřiv mladých, listů, přelitých horkou vodou a nahrubo nasekaných
-
700 gramů vody
-
1 kostka masového bujónu1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty masové, domácí
-
2 špetky soli dle chuti
-
1 špetka pepře, černého, mletého dle chuti
-
100 gramů smetany
-
1 - 2 polévkové lžíce pažitky nebo jarní cibulky, nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2.38 g
Kalorie
647 kJ /
154 kcal
Tuk
9.43 g
Vláknina
3.4 g
Sacharidy
15.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jarní polévky
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Polévka červená z řepy
35min.
Krémová polévka s medvědím česnekem
30min.
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min.
Sůl s medvědím česnekem
27hod. 25min.
Amarantová mouka
5min.
Krémová polévka z rukoly
30min.
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min.
Polévka z červené řepy
40min.
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min.
Kedlubnová polévka
35min.
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min.
Cuketová krémová polévka
25min.