Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g água
- 2 c. chá de sal
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- Manteiga q.b. p/ untar
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras
- 100 g pimento verde cortado em tiras
- 35 g azeite
- 250 g atum em lata escorrido
- 8 ovos
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 481 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 25 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Salada de arroz e atum
1h
Empadão de feijão-branco com atum
40 Min
Massa com chouriço e pão ralado no forno
30 min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Guisado de grão e linguiça com ovos
50min
Lasanha de chouriço e salsicha
1h 5min
Arroz com almôndegas de atum
50min
Caçarola de bacon e alho-francês
1h 15min
Feijoada de atum fresco
40 Min
Massa com fiambre, presunto e milho
50min
Bacalhau à comadre
1 Std. 10 Min